Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
června

24 hodin pro Kuře a Cars&Stories

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Akce pro všechny fanoušky aut. Děti si budou moci vyzkoušet, jak se staví plastikové modely, zajezdit si s RC modely aut...

Začátek:22. 06. 19
Konec:23. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: zábava| poznání| pro děti|

Místem konání bude areál Obchodního centra Letňany, kam se sjedou upravená auta, supersporty, elektromobily, a vedle toho bude připravený zajímavý doprovodný program. Sraz upravených aut Escape6 Meet 2019 představí více než 200 špičkových exponátů, jejichž majitelé budou soutěžit o hodnotné ceny v několika kategoriích.

Na připraveném pódiu s velkoplošnou obrazovkou budou po celý den k vidění videa ze světa tuningu, diskuze s majiteli aut, a návštěvníci se dozví i praktické rady o tom, jak automobily správně upravovat.

Představí se také projekt Tuning bezpečně!, který má za svůj cíl informovat veřejnost v čele s fanoušky tuningu o problematice legislativy, technických řešení a bezpečném tuningu.

Ve stejném čase se bude konat ve vnitřních prostorách obchodního centra již tradiční závod rádiem řízených modelů aut třídy Mini-Z s názvem 24 hodin pro Kuře na podporu projektu České televize a Nadace rozvoje občanské společnosti Pomozte dětem. V něm se utkají týmy, jejichž členy jsou modeláři, závodníci i mediálně známé osobnosti. Můžete je podporovat po celou dobu závodu, na který se nevybírá žádné vstupné.

Děti si budou moci vyzkoušet jak se staví plastikové modely, zajezdit si s RC modely aut a zemědělské techniky, Siku World, šlapací traktory a čeká je také celá řada dalších atrakcí. Váš případný příspěvek bude určen na podporu projektu Pomozte dětem.

Těšíme se na vaší návštěvu,

Vaše OC Letňany.

OC Letňany
Tel: +420 221 742 400
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: