Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
března

Norsko - země, kde slunce nezapadá (přednáší Tomáš H...

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

CYKLUS CESTOVATELSKÝCH PŘEDNÁŠEK 2019

Datum:05. 03. 19
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:30
Kategorie: zábava| poznání|cestování

Procestujte s Tomášem Norsko a zažijte dobrodružství nevídaných rozměrů u moře nebo v horách, kde on sám strávil několik měsíců. Na své si přijdou fotografové, cestovatelé a milovníci nedotčené přírody. Nekonečné fjordy, dramatické útesy, vysoké hory, ale i písčité pláže. Dozvíte se vše, co budete potřebovat vědět o cestě za polární kruh. Odnesete si tipy na nejkrásnější výhledy v Evropě.
Tomáš Havel je mladý cestovatel a fotograf, který si svou fotografickou tvorbou vybudoval úspěšný instagram, kde ho sleduje více než 120.000 lidí. Přijďte si poslechnout nejenom o zajímavých místech Norska, ale i tipy jak být úspěšný na instagramu.
===
KDE: v Centru Černý Most v multikině CineStar
KDY: každé první úterý v měsíci od 18:00
PŘEDNÁŠÍ: fotograf Tomáš Havel
MODERUJE: Karel Wolf, info@kolemsveta.cz
VSTUPNÉ: Zdarma, ale pouze pro členy Věrnostního programu Centra Černý Most. Registrace zde: http://centrumcernymost.cz/loyaltyprogram

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: