Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
prosince

Veggie Vánoce Praha 2018

Vegan Fighter

zpět na výpis akcí
 

Další díl největších českých vánočních vegan trhů je tu.

Datum:08. 12. 18
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: gastro|festivaly

I tento rok proto budete moci vybírat z největší nabídky etických a ke zvířatům a planetě ohleduplných dárků pro své blízké na jednom místě - a samozřejmě k tomu ochutnávat to nejlepší z úžasně chutnající a rychle se rozvíjející vegan gastronomie. Jako každý rok i letos budeme volit Vegan Restauraci roku. 

České i zahraniční obchody vám ve dvou patrech Galerie Mánes po celý den nabídnou vegan potraviny, kosmetiku, oblečení a další dárky ohleduplné ke zvířatům. 

Většina českých a některé zahraniční projekty na ochranu zvířat vám dál nabídnou nejen inspiraci, jak se vy sami jednoduše můžete zapojit a chránit zvířata, ale i ty za nás nejkrásnější dárky: kdy obdarujete někoho tím, že jste společně pomohli těm, kdo nemají to štěstí a Vánoce si nemohou užívat jako my - zvířatům bez domova nebo svobody. 

Nově budete moci vybírat i z trendů jako je Slow Fashion nebo Upcykling - tedy způsobů, jak všichni velmi jednoduše a kreativně můžeme být ohleduplní také k planetě. Protože Vánoce jsou obdobím, kdy vzniká spoustu zbytečného odpadu z chtěných i nechtěných :) dárků, mají tyto Veggie Vánoce jako hlavní téma Zero Waste Vegan na Vánoce. 

V té souvislosti jsme pro vás připravili novinku: velkou kreativní vegan vánoční dílnu, do které se Galerie Mánes během celého dne promění. Na několika místech si tak budete moci vyrábět dárky pro sebe a své blízké, které budou nejen ohleduplné vůči zvířatům, ale které také minimálně zatíží naši krásnou planetu. 
V programu najdete mnoho tipů a nejnovějších inspirací k tomu, jak letošní Vánoce strávit s pocitem, že si prožívání těchto krásných dnů můžeme užít s pocitem maximální ohleduplnosti vůči všem. 

Navštívit tak budete moci živé foodshows a dílny, kde se naučíte vařit a péct tradiční vánoční speciality ve vegan i raw vegan verzi, tipy na to, jak letos zařídit ten nejekologičtější stromeček, nebo tipy na krásné (ne)balení dárků. A také spoustu hostů, kteří se s vámi podělí o to, proč se rozhodli žít vegansky a jak to dělají na Vánoce.

Vegan Fighter
Tel:
Masarykovo nábřeží
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: