Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
prosince

Pěšky do Říma

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Cestopisné povídání

Datum:03. 12. 18
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura| zábava| poznání|

CROSS][CLUB - officiall vám přináší další cestopisné povídání. Tentokráte půjdeme PĚŠKY až do Říma (protože kam taky jinam, když tam prý vedou všechny cesty, že?).

"Kam po maturitě? Do Říma! 50 dní, 1400 kilometrů. Malebné jižní Čechy, Alpy a Toskánsko, ale i nekonečné povodí Innu a industriální sever Itálie. Kolik párů bot je na takovou cestu třeba? Jak přežít na italském venkově? Jak si efektivně chladit nohy? Proč je Bavorsko poutníkova země zaslíbená? Je tam někde Bůh? A co na to Tomáš T.? Praktické i spirituální dotazy rád zodpoví David Chytil - mladá naděje českého poutničení (potom, co Ziburovi odešly kolena)"

Cestování nás nutí otevírat naše myšlení a vnímání, setkávat se s cizím, neznámým a učit se vnímat i skrze jiný pohled na svět, než je ten náš. 
Přijďte si poslechnout další cestopisné povídání, inspirovat se nebo jen vyslechnout příběhy, které se vám můžou stát jen tehdy, když se odhodláte k něčemu tak šílenýmu, jako je procházka do Římu.

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: