Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Novoměstský advent

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Adventní čas na Novoměstské radnici

Začátek:01. 12. 18
Konec:02. 12. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura| zábava| poznání|

Přivítejte s námi sváteční čas!

Adventní čas na Novoměstské radnici si letos užijí nejen rodiny s dětmi, ale na své si přijdou i gurmáni. Již šestým rokem se Novoměstská radnice promění v prostor naplněný příjemnou atmosférou adventu.

V sobotu a v neděli 1. - 2. prosince, v prvním to adventním víkendu Vás od 10 -18 hodin v historických prostorách přivítají stánky adventního trhu, které nabídnou hračky, regionální i řemeslné výrobky, originály od designérů a výtvarníků. Uvidíte divadelní vystoupení, dětské pěvecké sbory a bubnovou performanci Vladimíra Šušora, které se můžete zúčastnit nejen jako diváci. Navštívit budete moci dílničky, nejdelší funkční vlakové kolejiště v Praze a na své si přijdou i modeláři.

Novoměstský advent letos naváže na úspěšnou koncepci, kdy návštěvníkům nabídne na nádvoří Francouzský adventní trh, plný francouzských delikates, nápojů a dalších vánočních dárků. Ve vnitřních prostorách radnice se v letošním roce opět můžete těšit na spolupráci hned několika partnerů. SDV model zajistí instalaci nejdelšího funkčního kolejiště v Praze. Zároveň se účastní řada prodejců, kteří nabídnou pestrou škálu i dalších modelů. 

Design mode nabídne výběr různých designérů i výtvarníků. Všichni partneři se tak scházejí, aby Vám zpříjemnili adventní čas a společně s Vámi ho prožili v krásných prostorách Novoměstské radnice.

Tajemná Šatlava Vám nabídne již druhou instalaci svítících objektů od výtvarnice Evy Nečasové "Spacelights" nazvanou „Nočním lesem “, její součástí budou pro letošní rok nové svítící instalace hub a samorostů a zároveň svítící brouci a duchové, tyto trojrozměrné instalace nesmírně originálně a neopakovatelně doplní klenby šatlavy a vytvoří fantaskní atmosféru, která Vás okouzlí

1-2/12/2018 
10.00 – 18.00 hod
VSTUP ZDARMA

Odkaz: http://www.nrpraha.cz/program/910/novomestsky-advent/

Novoměstská radnice
Karlovo náměstí 1/23, Praha 2

Novoměstská radnice
Tel: 224 948 229
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: