Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Muzeum hlavního města Prahy pořádá 1. prosince v hlavní budově muzea již tradiční předvánoční akci MuzeuM Market.

Datum:01. 12. 18
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: poznání|muzea

V hlavní budově muzea na Florenci na Vás bude již od 9.00 hodin čekat bohatý program. Mimo divadelních představení, hraných v průběhu celého dne budete mít možnost vyrobit si vánoční ozdoby. Pokud nebudete mít chuť si nic vyrábět, můžete vše nakoupit od prodejců, kteří budou přítomni v přednáškovém sále muzea. Přijďte nasát vánoční atmosféru hned na začátku adventu a strávit příjemné chvilky v muzejním prostředí.

Po celý den bude vstup do hlavní budovy muzea na Florenci zdarma. 

Program:

  • 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 hodin - ROMANCE ŠTĚDROVEČERNÍ – NoStraDivadlo - 20 minutová Nerudova hra s loutkami z Ladova betléma.
  • 14.00 hodin – BETLÉM - divadlo Ka2, Kateřina Tichá – loutkový kolediál pro všechny, kdo už se narodili a do Betléma se vypravili, by cestu dlouhou 4O minut vydrželi.
  • 9.00 – 17.30 hodin – VÝTVARNÉ DÍLNY PRO DĚTI A DOSPĚLÉ – výroba vánočních ozdob z korálků, slaměných řetězů a ozdob, řetězy a ozdoby z papírových proužků.
  • 9.00 – 18.00 hodin  – PRODEJ DROBNÝCH DÁRKŮ - keramika, šperky, malované hedvábné šátky, háčkované vánoční ozdoby, tašky, sklo a mnoho dalšího.

Odpočinková zóna a občerstvení –  kavárna Dos Mundos v Langweilově herně.

 

 

Muzeum hlavního měst...
Tel: 224 816 772
Na Poříčí 52/1554
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: