Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

UGC Stand-up Night Show

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se pobavit s naší partičkou UNDERGROUND COMEDY, které není nic svaté.

Datum:21. 09. 18
Cena:200 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Přijďte se pobavit s naší partičkou UNDERGROUND COMEDY, které není nic svaté. Tradiční Night Show v Rock Café Prague (Official) tak, jak Vás baví. Vystupují jen ti z nás, kteří napsali nový materiál. Vy svým smíchem či hrobovým tichem rozhodnete, jestli naše nové stand-up výstupy skončí na skladišti špatnýho humoru nebo jestli je budeme pilovat dál. Zažijete večer plný smíchu a ostrých vtipů. Humor bez skrupulí v legendárním klubu Rock Café.

Společně s námi vystoupí mistr bubeník Tonda Procházka z kapely The Cupcake Collective, který za použití netradičních surovin, především not a tónů splývajících v kordy, akordy, konkordy a akordeony, vykouzlí na svých bubnech libé zvuky.

Rock Café
Tel: 224933947
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: