Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
září

Veggie náplavka Future

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

7. pokračování Veggie Náplavky je tady a my vás na něj srdečně zveme.

Datum:09. 09. 18
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|festivaly

A protože sedmička znamená symbolicky mj. i pohyb vpřed, nazvali jsme ji tentokrát podtitulem FUTURE. To proto, že veganská budoucnost se poměrně rychlým tempem blíží ;) 
Víc a víc lidí zařazuje rostlinnou stravu a alternativy do svého jídelníčku pro své zdraví a jednoduše pro to, že se tak cítí lépe, energičtější a fit. Silným hybatelem veganské budoucnosti je také planeta a klimatické změny, ke kterým na ní dochází. FAO a podobné světové organizace už roky vydávají zprávy, kde navýšení rostlinné stravy doporučují jako trend budoucnosti jednoduše pro to, aby naše planeta vůbec přežila. 
A co nás osobně těší nejvíc, je čím dál tím větší ohled lidí na zvířata, která jsou největší obětí konvenčního přístupu ke stravování. Výzkumy biologů a etologů z posledních let ukazují čím dál víc to, co empatií miliony lidí cítí přirozeně: že si zvířata plně uvědomují špatné zacházení a v chovech, transportech a na jatkách trpí. 
A proto si podle nás zaslouží žít spokojeně bez toho, aby musela být produktem pro lidskou spotřebu. 
O to víc, pokud už dnes víme, že tyto produkty lidskému zdraví neprospívají :) 

Pro to všechno pro vás připravujeme naše eventy. A proto pro vás nyní připravujeme i Veggie Náplavku FUTURE, která bude zaměřena na novinky, trendy, a blízkou budoucnost rostlinné gastronomie. Ale nejen té - i celkového životního stylu, ohleduplného ke zvířatům i planetě, techniky a vědy nebo nových alternativ k živočišným produktům a také vašeho vlastního rozvoje. 

Podle nás se veganská budoucnost blíží poměrně rychle - tak se přijďte inspirovat!

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: