Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Jarmark na Žižkově startuje

Nákladové nádraží Žižkov

zpět na výpis akcí
 

Na Žižkově se nově otevře velký jarmark.

Datum:08. 09. 18
Cena:10 Kč
Čas:07:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Jarmark na Žižkově startuje už tuto sobotu. Prodejci nabídnou sběratelské kousky i výhodnou elektroniku

Na Žižkově se nově otevře velký jarmark – prodejci nabídnou sběratelské kousky, elektroniku, oblečení nebo drogerii. Návštěvníky tedy čeká také klasická „burza“, na kterém můžou výhodně sehnat nezbytnosti do domácnosti i něco pro radost. Jarmark startuje už tuto sobotu 8. září v prostorách Nákladového nádraží Žižkov (Terminál Žižkov). Trhy budou otevřené pravidelně od 7 do 17 hodin každý víkend, v sobotu i neděli.

Na jarmarku budou prodejci nabízet také i to, co na klasické „burze“. Tedy starší i starožitný nábytek, drogerii, potraviny, oblečení, šperky nebo elektroniku. Výhodně bude možné na trhu koupit dětské oblečení, boty i hračky. Na své si přijdou i sběratelé - například známek, starožitností nebo mincí. Na jarmarku nebude chybět ani občerstvení, pro návštěvníky budou otevřeny například stánky s hamburgery a pivem.

„Na jarmarku uvítáme nejen kupující, ale i prodejce. Pokud máte doma něco, co byste chtěli v prodeji nabídnout – stačí na jarmark přijít, zaregistrovat se u pořadatelů a můžete rovnou prodávat,“ říká organizátor trhů Pavel Halada. Prodejci nepotřebují takřka nic – jen nezbytnosti vhodné pro pohodlné prodávání (stolek, židli, peníze na vrácení, cenovky). „První jarmark je pro prodejce zdarma. Můžou si tedy přijít vyzkoušet, jaké to je a jestli by s námi chtěli prodávat pravidelně,“ dodává Halada.

Vstupné je 10 korun, děti a ZTP můžou do areálu zdarma. Návštěvníci s auty můžou využít parkoviště, vjezd je u vstupu do areálu Nákladového nádraží Žižkov z ulice Jana Želivského.

Nákladové nádraží Ži...
Tel: 222116203
Jana Želivského
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: