Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
srpna

Druž se a Nemel: Piknik v říši divů

Villa Pellé

zpět na výpis akcí
 

Podobně jako Alenka díky tajemné lahvičce VYPIJ MĚ, i vy se díky našim Družstevním lahvím do čarokrásný zahrady nakonec dostanete.

Datum:27. 08. 18
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: gastro|ostatní

"Alenka dvířka otevřela a před ní byla chodbička o nic širší než krysí díra. Poklekla a tou chodbičkou hleděla do divukrásné zahrady. Zatoužila dostat se z té tmavé síně a procházet se mezi bujně kvetoucími záhonky a chladivými vodotrysky, ale nemohla dvířky prostrčit ani hlavu; a i kdybych hlavou prošla, co je mi to platné, když neprojdu rameny. Kdybych se tak mohla sklapnout jako dalekohled!"

Podobně jako Alenka díky tajemné lahvičce VYPIJ MĚ, i vy se díky našim Družstevním lahvím do čarokrásný zahrady nakonec dostanete: následujte nás (už po osmnácté, věřte nevěřte) do kraje divů naturálních vín a za zrcadlo vinařský konvence. 

Družstvo ve složení Bílý Králík, Kloboučník, Vévodkyně, Srdcový Kluk, Houseňák a Paželv (sami nevíme, kdo je kdo, ale jsme otevření interpretacím) pro vás již tradičně vybralo 12 nevídaných přírodních vín, od plameňákově rozverných rosé a zasněně kalných bublin přes pohádkový oranžády po srdcový červený. Všechny od poctivých naturálních vinařů blízkých našemu srdci (i jiným orgánům) - lineup postupně odtajníme, ale čekejte pecky snad větší než obvykle.

Jak už napovídá i název akce, nejsme v tomhle dobrodružství sami: pro tuhle edici jsme spojili síly s přáteli z Yes a nemel, se kterými jsme už dlouho chtěli něco společně vymyslet. Takže se těšte nejen na jejich skvělý jídlo, ale taky Matyášovy vibez a dvakrát tolik legrace a přátelských obličejů. Protože když potká pop-up pop-up, mají radost všichni, jak praví staré finské moudro.

Tradičně bezva venue tradičně teprve prozradíme, piknik deky a plameňáky ale každopádně s sebou! Začínáme dokonce už v 16:00, ať si stihneme řádně užít to čarokrásné letní soaré.

Tak berte bližní a následujte Bílého Králíka.

Villa Pellé
Tel: 224 326 180
Pelléova 10
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: