Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
srpna

KACZI @(a)voidfloatinggallery

(A)void Floating Gallery

zpět na výpis akcí
 

Kaczi je osobitá písničkářka, která miluje hudbu, tak jako sám život. 

Datum:17. 08. 18
Čas:20:00 - 21:45
Kategorie: kultura|koncerty

Její beskydské kořeny jí ovlivňují ve své autorské tvorbě, která spadá žánrově do alternativního pop-folku. Charismatická Kaczi je publikem doceňována nejen pro sršící energický temperament, ale především mulitiinstrumentálním nadáním (akordeon, piano, kytara, looper, ukulele). Prostřednictvím své tvorby přináší radost posluchačům nejen v hudebních klubech, ale také v ulicích jakožto buskerka s akordeonem. Takto vystoupila například ve Vídni, Grazu, Krakowě nebo skotském Edinburghu. Dále například na festivale Colours of Ostrava, Portě v Řevnicích nebo v Českém Rozhlase Olomouc. V roce 2012 se stala vítězkou soutěže Czechtalent, a poté spolupracovala s hudebníky jako jsou Dalibor Cidlinský jr., Michal Hrůza, Voxel. Vydala celkem 4 klipové singly, a chystá se na natáčení debutového alba.

(A)void Floating Gal...
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: