Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
srpna

Punk Rock Food fest

Art&Food ZOOna

zpět na výpis akcí
 
Tip

Živá hudba, výborné jídlo ze všech koutů světa, ale především krásné prostory Art&Food ZOOny se zázemím jak pro děti, tak pro dospělé. Vstup ZDARMA.

Začátek:18. 08. 18
Konec:19. 08. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy, festivaly
Art&Food ZOOna je místem pro odpočinek a strávení volného času s přáteli. Je vybavena prostorným paletovým posezením, lehátky, slunečníky, fotbálky, AIR hokejem a dětským koutkem pro rodiny s dětmi. 
 

Muzika bude znít tóny punk rocku. Můžete se těšit na živé koncerty jak v sobotu, tak v neděli. Přesné časy sledujte na facebookových stránkách.


Zakládáme si pouze na kvalitních pokrmech a nápojích. Můžete se těšit na rodinný pivovar Dachovar a jejich pivní speciál Grenadýr, bar profesionálního baristy Petra Hübla, nebo nápoje ze zeleného čaje Matcha.

Z kuchyní ochutnáte:
Americké sendviče ze srdce Brooklynu.
Vyhlášené hamburgery Kaiser Franz.
Latinskoamerické speciality na grillu.
Avokádové speciality.
Vietnamskou kuchyni.
Korejské sushi.

Na zchlazení vám připraví Ice'n'go! CZ skvěle vymraženou kuličkovou zmrzlinu.

Art&Food ZOOna
Tel:
U Trojského zámku 4/1
Praha, 12800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: