Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
září

Future Port Prague 2018

Future Port Prague

zpět na výpis akcí
 
Tip

Umělá inteligence a její role v oblasti robotizace a technologií – to jsou stěžejní témata festivalu Future Port Prague.

Začátek:06. 09. 18
Konec:07. 09. 18
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

„Věřím tomu, že je třeba vytvořit smysluplnou diskuzi o tématu umělé inteligence a etiky. Etika strojů začíná být obrovskou novou disciplínou, tak velkou jako se stal Blockchain,“ říká Nell Watson, přední světová odbornice na AI, inteligenci strojů a vztahy mezi stroji a člověkem ze Singularity University v USA.

Future Port Prague tak mimo jiné hostí mezinárodní odborné sympozium zaměřené na etiku v oblasti umělé inteligence. Garantem a spoluorganizátorem sympozia se stala právě Nell Watson, která zve do Prahy přední světové odborníky a influencery v oblastech etiky a chování strojů, robotizace, simulace emocí a vztahů strojů a lidí. Mezi oslovené patří jména jako Wendell Wallach,
Louis Rosenberg, Francesca Rossi, Max Tegmark a Stuart Russel, Steve Omohundro, Ben Goertzel a David Hanson z Hanson Robotics.

Future Port Prague
Tel:
Pražská 214
Líbeznice, 250 65
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: