Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

Hosté na Hollaru: Udržitelnost

Na Hollaru

zpět na výpis akcí
 

Poslední Hosté na Hollaru tohoto semestru přinesou formou panelové diskuse velmi aktuální téma udržitelnosti. 

Datum:23. 06. 18
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|centra

Poslední Hosté na Hollaru tohoto semestru přinesou formou panelové diskuse velmi aktuální téma udržitelnosti. Tentokrát budou našimi hosty zakladatelka NILA Eva Urbánková, customer care specialist Michal Marek z Rekola a ředitelka bezobalu.org Veronika Nováčková.

NILA je concept store a e-shop, který nabízí originální bytové doplňky, etickou módu, biokosmetiku a fairtrade produkty. Nila zastupuje přes 50 nezávislých designerů a veškeré produkty, které nabízí, byly vyrobeny z ekologických materiálů a za spravedlivých pracovních podmínek.

Rekola jsou úspěšným českým projektem sdílení jízdních kol, který kromě Prahy funguje v dalších 6 městech po celé republice. Typicky růžová kola tak již od roku 2014 nabízí udržitelnou alternativu k dopravování se po městě.

bezobalu.org je nezisková organizace, která u nás propaguje koncept Zero Waste, tedy předcházení vzniku odpadu. Kromě šíření osvěty skrze workshopy a konference či iniciace vydání knihy Domácnost bez odpadu navíc Bezobalu provozuje obchody, které nabízí kvalitní potraviny a drogerii formou bezodpadového prodeje.

Hosté na Hollaru na téma udržitelnosti se odehrají v učebně č. 215 v rámci 22. Festival Pavlač FSV, který po skončení diskuse nabídne bohatý večerní program a otevře veřejnosti všechny pavlače Na Hollaru.

O projektu:
Hosté na Hollaru je cyklus diskusních přednášek, jejichž cílem je přiblížit studentům fungování teorie v praxi. Organizátoři z řad studentů zvou na půdu IKSŽ FSV UK zajímavé hosty, kteří se věnují médiím nebo se média věnují jim. Host nejprve představí sebe a svou práci, případně vytyčí témata jemu blízká. Díky tomu se studenti dozví, čemu se v profesním životě věnuje a jak svou práci dělá. Po úvodu následuje moderátorem řízená diskuse s publikem. Přednášky pořádají Markething.cz a Studenti IKSŽ

Na Hollaru
Tel: 725 894 490
Smetanovo nábřeží 995/6
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: