Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
března

SWAP: zbavte se věcí navíc, máte na víc!

SVĚT HUB

zpět na výpis akcí
 

SWAP UDÁLOST JARA 2018.

Začátek:17. 03. 18
Konec:18. 03. 18
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Výměna nevhodných dárků, dobrého oblečení, skvělých knih, zachovalých potřeb do domácnosti. Ty lyže na vás padají v kumbálu? Ten kabát vám nikdy neseděl? Ty extravagantní kalhoty už nikdy na sebe nevezmete? Tak to nechte už plavat ve SVĚTĚ-HUB o víkendu, v moři stále dobrých a sloužících věcí! Třeba zase někdo přinese něco, co oceníte a potřebujete vy! Přijďte s námi strávit smysluplný víkend do SVĚT–HUB, navíc tentokrát část výtěžku darujeme organizaci Obědy pro děti.

POZOR: abychom zajistili příjemnou atmosféru a přehlednost všech věcí na výběr, rozhodli jsme se tento termín SWAPu vypsat dva termíny, vyberte si tedy jestli chcete přijít v sobotu nebo v neděli. Můžeme tak kontrolovat množství lidí a zaručit skvělou atmosféru! Na swap je nutné se REGISTROVAT.

♥♥♥ REGISTRACE NA SWAP ♥♥♥
TERMÍN 17.BŘEZNA SOBOTA: goo.gl/Cnv3eg 
TERMÍN 18.BŘEZNA NEDĚLĚ: goo.gl/nXpFXp 

SVĚT HUB
Tel: 773588939
Slovenská 21
Praha 2, 10200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: