Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
února

Žižkovský swap, aneb Žižkov nejen sobě

café pavlač

zpět na výpis akcí
 

Doraž – Přines (pouze oblečení) - Vyměň - Odnes + Jídlo.

Datum:24. 02. 18
Cena:70 Kč
Čas:12:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Výměna dobrého oblečení a doplňků. Kalhoty jsou moc velké? Kabelka nesedí k Vašemu stylu? Barva toho trička je na vás už moc? Tak to nechte už plavat v klubu Café Pavlač v sobotu 24. února, v moři stále dobrých a sloužících věcí! Třeba zase někdo přinese něco, co oceníte a potřebujete vy!

Přijďte s námi strávit smysluplnou sobotu!

: : JAK SWAP FUNGUJE : : 12:00 - 18:00
Přinesete (ale není to podmínkou) oblečení, doplňky, bižuterii (maximum jsou 2 tašky), a odnést si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí ZDARMA. Počet kusů není nijak omezen, podmínkou je přinést FAJN VĚCI. CO MOHOU SLOUŽIT DÁL. Dbejte na výběr věcí, spíše přineste méně v lepší kvalitě a vyprané či umyté. Tímto společně zajistíme dobrou kvalitu věcí na swapu a příjemnější swapování pro všechny. Věci přijímáme průběžně během akce či cca půl hodiny před zahájením.

: : JÍDLO : : celý den

O jídlo se postará skvělé Café Pavlač, můžete zde poobědvat , povečeřet i třeba posvačit. Když jednou ochutnáte, nebudet chtít přestat. 


: : ZERO WASTE : : od teď napořád
Akce navazuje i na konferenci Bezobalu o Zero Waste, která proběhla 7.června v NTK a na sérii Zero Waste workshopů v coworkingovém prostoru SVĚT-HUB. Pro ty, co ještě netuší: Zero Waste životní styl je o prevenci vzniku odpadů a s tím také souvisÍ používaní a využívání věcí z druhé ruky. Proto vás srdečně zveme na tento SWAP alias výměnný bazar 

Nezapomeňte, že nenakupováním, tříděním, recyklací a posíláním věcí dál šetříme energii, planetu a prodlužujeme životní cyklus výrobků. Děkujeme, že v tom jedete s námi.

A CO SE ZBYLÝMI VĚCMI, KTERÉ SI NIKDO NEODESE?
Z minulých SWAPŮ jsme věci darovali sestrám boromejkám nebo POTEXU a MOMENTU, dáme brzy vědět pro koho to poputuje tentokrát. 

Doporučené vstupné : 70 Kč

café pavlač
Tel: 222 721 731
Víta Nejedlého 23
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: