Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Retro slaví 8 let

Retro Music Hall

zpět na výpis akcí
 

Retro slaví 8 let. Čeká vás dvoudenní šílenství.

Začátek:08. 09. 17
Konec:09. 09. 17
Cena:od 120 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

PÁTEK (B-day pre-párty)
V pátek společnou silou odstartujeme dvoudenní šílenou B-Day párty, která vás dostane do jiné dimenze. S nezapomenutelnou atmosférou a energií budeme každou minutu slavit a prožívat na 1000%. Za vše, co vám způsobí mráz po těle budou moct naši DJs se speciálním hostem v čele, a to s Marieem ze Slovenska. Dále naše krásné tanečnice, vynikající sound systém a světelný park. Samozřejmě o velkou část show se posaráte především vy, naši největší příznivci. 
Open: 22:00 - 06:00 hod
Mairee
Djane Ergee
DJ HRUSHA
DJ Jayyare
Dj Lady A
SNBM
Matt Raiden

SOBOTA (den "D")
V sobotu pro vás připravujeme něco neskutečného, něco neuvěřitelného a originálního. Jak už jsme psali, v pátek vás budeme připravovat na cestu do jiné dimenze, což vám v sobotu opravdu dokážeme. Hned při příchodu do svatyně Retra vás pohltí nádherná výzdoba, která ohromí veškeré vaše smysly. V tento den zažijete něco, co už nikdy nikdo v Retru neuvidí, něco o čem si budete povídat a na co budete vzpomínat s úsměvem na tváři. Veškerou nádhernou a pozitivní energii podtrhnou opět naši DJs, kteří se budou postupně měnit hodinu po hodině od 22:00 do 10:00 hod. Nezapomeňte v 01:00 hod. začne vyvrcholení naší oslavy s úžasnou show a také s dortem a šampaňským. Radíme vám, hlídejte si čas :) ..
Open: 21:00 - 10:00 hod
MANENE
Richard Reynolds
MEJSI
DJ MIO
DJ LAFAYETTE
DJ TiGi
DJ PietroS
Mike Morphine
Milan Bílek

Vstupenky v prodeji na místě v den začátku:
Cena: 180,- Kč (oba dva dny) 
120,- Kč (každý den zvlášť)

Retro Music Hall
Tel: 222510592
Francouzská 4
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: