Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
září

Koncert PSH v Pivovaru Staropramen

Pivovary Staropramen

zpět na výpis akcí
 

PSH zakončí koncertní sezónu v Pivovaru Smíchov.

Datum:14. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Smíchovský pivovar z 19. století je posledním velkým pivovarem na území hlavního města Prahy a stal se stěžejní dominantou smíchovské Nádražní ulice. Letošní léto se v pivovaru odehrává série několika koncertů mezi které patří i koncert PSH.

Celý den bude možnost zúčastnit se prohlídek výroby, které budou mít pod palcem naši sládci. Vzhledem k omezené kapacitě prohlídek bude možnost využít rezervačního systému a zamluvit si je dopředu. Na místě pak bude možnost využít, bez nutnosti předchozí rezervace, vstupu na vyhlídku umístěnou na CK tancích, ze kterých je výhled na celý Smíchov i za jeho hranice, či do varny.

Na nádvoří si pak bude možné vychutnat pivo čepované přímo z tanku a ochutnat tak nejčerstvější smíchovské pivo. Kromě toho bude na místě i pestrá škála občerstvení servírovaného přímo z
foodtrucků.

K hudebnímu programu snad jen to nejdůležitější, protože PSH není třeba příliš představovat. Patří mezi ústřední tělesa českého hiphopu a i přes svou úctyhodnou dobu fungování stále i mezi ty nejaktivnější. Trio Vladimir 518, Orion a DJ Mike Trafik, často doplňované hosty, koncertuje totiž pořád neúnavně a jejich koncertní sety jsou výběrem toho nejlepšího, co od nich už víc jak dvě generace fanoušci znají. Nejinak tomu bude i ve smíchovském pivovaru. Ostatně jejich track Smíchov-Újezd je dokladem toho, že k místu, na kterém se 14. září objeví, mají vztah.

Pivovary Staropramen
Tel: 257191111
Nádražní 43/84
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: