Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
září

Venkovní scéna Dvořákovy Prahy

Dvořákova Praha

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si užít zahájení Dvořákovy Prahy na Václavské náměstí s jedinečnými hudebními hosty a atmosférou po celý večer!

Datum:07. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 21:45
Kategorie: kultura|koncerty

Mezi 17 a 20 hodinou se můžete těšit na živá hudební vystoupení, rozhovory, video pozvánky i krátké sestřihy koncertů z let minulých. Pozvání na rozhovory moderátora České televize Jiřího Václavka přijali mimo jiné klavírista Ivan Klánský, tenorista Petr Nekoranec, kytarista Pavel Steidl, violoncellistka Hana Baboráková nebo dvořákovský badatel a muzikolog David Beveridge. Program festivalu přijde představit umělecký ředitel Marek Vrabec.

V přímém přenosu z Rudolfina zazní od 20 hodin Dvořákova Stabat Mater. Hvězdně obsazený kvartet sólistů tvoří zpěváci Metropolitní opery a dalších světových scén: sopranistka Kristine Opolais, mezzosopranistka Jana Kurucová, tenorista Piotr Beczala a basista René Pape. Společně s nimi se představí Český filharmonický sbor Brno a PKF - Prague Philharmonia, kterou povede šéfdirigent Emmanuel Villaume.

Dvořákova Praha
Tel: 775 495 495
Václavské náměstí
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: