Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
srpna

Dejte nám své zavařeniny! Piknik pro lidi bez domova.

VILA Štvanice

zpět na výpis akcí
 

Zapojte se do přípravy akce pro lidi bez domova, odměnou vám bude dobrý pocit z pomoci potřebným.

Datum:09. 08. 17
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: zábava| gastro| lifestyle|

Chystáme druhý piknik pro lidi bez domova. Vloni se velmi povedl, nakrmili jsme asi 250 lidí, proto ho budeme pořádat znovu. Cílem je, aby si naši pražští bezdomovci užili příjemné odpoledne, dobře se najedli a zároveň měli možnost v neformálním prostředí řešit s odborníky svoji situaci. Kromě lidí bez domova zveme i zástupce různých organizací. A bude i trošku neortodoxní bezdomovecká seznamka, protože ve dvou se to na ulici líp táhne. 

Aktuálně: Přípravy se díky vám pěkně rozjely. Všechno jídlo připravujeme sami spolu s dobrovolníky, chceme aby vše co nejlevnější a domácí. Přihlásili se lidé na pečení, dostali jsme marmelády a další potraviny. Jenže i tak očekáváme náklady asi 15 000,- a cca 500 hostů. Vloni byl rozpočet menší a někteří to prostě zaplatili ze své kapsy. Letos vás chceme požádat o pomoc.

Zřídili jsme transparentní účet 2601246312 / 2010 pro příspěvky na nákup surovin, příborů, nádobí....Budeme rádi za jakoukoli finanční pomoc (bereme i stravenky!) . Nejsme žádná organizace, nejedná se o sbírku, spíš o to, že se stanete součástí skupiny lidí, která spolupořádá tuto akci a chce na ni přispět i jinak než materiálně a prací.

I nadále vítáme materiální pomoc v podobě kompotů, nakládané zeleniny a dalších potravin. Velkým hitem byly vloni domácí buchty a koláče. Proto sháníme dobrovolníky, kteří rádi napečou. 

Minule měl úspěch i náš "butik", proto budeme rádi za ošacení, boty a další doplňky pro pány i dámy. Hygienické potřeby, včetně kosmetiky, vítány!

A kam s tím? Převezmeme a uskladníme vše předem v centru Prahy dle dohody. Napište nám své nabídky do komentářů nebo zpráv. Díky :-). 

VILA Štvanice
Tel: 721 347 911
Ostrov Štvanice 858
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: