Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

Den otevřených dveří 2017

Švandovo divadlo na Smíchově

zpět na výpis akcí
 

Švandovo divadlo pro Vás již tradičně pořádá Den otevřených dveří, jímž otevře novou divadelní sezónu!

Datum:13. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 19:00
Kategorie: kultura|divadla

Na středu 13. září 2017 jsme pro vás připravili bohatý program.

Jediný den v roce, kdy se vyplatí vstoupit Krysaři do cesty! A setkáte se i s dalšími postavami jedné z nejznámějších evropských legend, jak ji podle novely Viktora Dyka zinscenoval náš soubor. Můžete se tak těšit na křehkou Agnes, věčně čekajícího Kristiána, vypočítavé radní Struma a Frosche, příliš úslužného hospodského Rögera, jeho posluhovačku Lízu, drzé holky Loru a Kätchen či Seppa Jörgena – který vidí svět tak nějak po svém. Jako by na chvíli obživly obrazy Hieronyma Bosche.

Vstup je zdrama!
A co jsme pro vás ještě nachystali?

Tradiční nezapomenutelné prohlídky divadla pod vedením členů našeho hereckého souboru, zábavné i poučné zároveň; ukázku z inscenace Krysař, na ukázky z repertoáru našich stálých hostů, Hereckého studia Švandova divadla; a v neposlední řadě na soutěže a slevové akce na vstupenky, které jistě přijdou vhod. 
________________________________________________________

Prohlídky divadla:
Dopolední prohlídky (9:00 -11:00 začátek v každou celou hodinu) jsou rezervovány pro školy (v případě zájmu volejte 257 321 334).

Prohlídka ve 12:00 je určena pro neslyšící za doprovodu tlumočníka do znakového jazyka (v případě zájmu pošlete e-mail obchodni@svandovodivadlo.cz).

Odpolední prohlídky (15:00 – 18:00 začátek v každou celou hodinu) budou pro veřejnost bez nutnosti rezervace.

A kdo nestihne přijít osobně, může se prohlídky zúčastnit on-line; přímý přenos na Facebooku Švandova divadla začne v 16.00. 

A jako bonus: vernisáž výtvarné zdi Michala Ožibka v 19:30.

A samozřejmě nebudou chybět soutěže a slevy na vstupenky 1+1 zdarma (pokladna bude otevřena 9.00 – 20.00).

Budeme se na vás těšit v divadelním stánku a rádi vám nabídneme divadelní trička, hrnky, tašky, plakáty a mnoho dalšího. 

Přijďte s námi slavit!  Jsme tu pro vás už 135 let! 

Vaše Švandovo divadlo.

Těšíte se? My ano!

Švandovo divadlo na ...
Tel: 257318666
Štefánikova 57
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: