Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
června

Vyměňhák vyměňovák

Studentská Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Zveme na vyměňovací večírek: přines co už nechceš / nepotřebuješ a odnes co chceš / potřebuješ.

Datum:22. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 21:00
Kategorie: zábava| lifestyle|Móda

Protože se nedávný blešák povedl, protože je na světě spousta věcí, které chceme a spousta věcí, které už neužijeme, protože rádi věci dáme dál, protože ve Studentská Hybernská vznikl freeshop a vzniká knihovna věcí, protože ne vždy musíme kupovat, ale můžeme vyměňovat, proto (a nejen proto) je tady VYMĚŇ HÁK!

Zveme na vyměňovací večírek: přines co už nechceš / nepotřebuješ a odnes co chceš / potřebuješ, který se tentokrát koná v nově vznikajícím kampusu FFUK v centru Prahy v Hybernské 4.

To co se nerozebere, zůstane na místě ve freeshopu nebo odvezeme na charitu.

Co se bude vyměňhákovat:
Hadry (dámské, pánské, dětské), kabelky, klobouky, boty, čepice, knihy, kazety, LP, CD, hračky, sportovní potřeby, kosmetika, hračky... cokoliv. Větší věci, jako nemovitosti a nábytek, přineste jen na fotkách.

A jak to funguje?
Doma vezmete vše co už nepotřebujete a myslíte, že se někomu jinému bude hodit a přivezete to do Hybernská ožívá na adresu Hybernská 4. Věci je možné do Hybernské nosit už před akcí ve čtvrtek 22. června mezi 10:00-17:00 a nechat je v kavárně. 

Vše naaranžujeme, pověsíme, umístíme. Věci donesené v průběhu se budou doplňovat postupně.

V 17:00 se VYMĚŇ HÁK otevře pro všechny vyměňovače (děti jsou vítány, na místě je dětský koutek a materiály na tvoření) a může nastat hrabání.

Vyměňhák neprobíhá stylem z ruky do ruky nebo něco za něco, je možné, že přijdete s narvaným batohem a odejdete s prázdným... nebo naopak.

PS: PŘIJĎTE, třeba jen na pivo.

Akce se v minulosti konala např. ve Vršovické zahradě, má tedy již svou historii!

Studentská Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: