Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
června

Kašpárkohraní

Letná

zpět na výpis akcí
 

Největší tuzemský rodinný festival.

Datum:11. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Devátý ročník největšího rodinného festivalu v ČR Kašpárkohraní zaplní pražské Letenské sady v neděli 11. června od 12 do 19 hodin. Na letošním ročníku nebude chybět Tomáš Klus,  bejbypunková partička Kašpárek v rohlíku a Márdi s Pítrsem z Vypsané fixy se svým projektem Mixle v piksle, který obléká klasické školkové hity do rockenrolového  kabátu. Vůbec poprvé na akci vystoupí mladý nadějný písničkář Pavel Callta.

Každý rok Kašpárkohraní pro své velké i malé návštěvníky chystá přehlídku profesionálních divadelních souborů. Na devátém ročníku se můžete těšit na veleúspěšnou hasičskou grotesku Bomberos od seskupení Squadra sua. Letos poprvé bude na Kašpárkohraní k vidění kultovní Teatr Novogo Fronta s představením pro děti Jungle Joke.  Dále uvidíte klauniády pod taktovkou Divadla Mimos a Jiřího Bilba Reidingera, těšit se můžete na kouzelnické představení Profesora Zlomtužky a pouliční průvod letos uvidíte v podání studentů pražské katedry Hamu.

Na základě pozitivních zkušeností z předchozích ročníků, věnujeme i nadále, zvýšenou pozornost zpřístupnění uměleckých aktivit pro děti. Malí návštěvníci se mohou zapojit do vytvoření  společné malby v prostoru s Galerií umění pro děti GUD nebo se vyřádit na sportovních aktivitách jako jízda na koni či fotbalové turnaje pořádané Pražským fotbalovým svazem, FK Dukla či AC Sparta Praha. Dále se návštěvníci mohou těšit na rugby, golf, florbal, baseball, softball, kriket, bojová umění, adrenalinové exhibice a mnoho dalších.

I letos si děti zopakují základy požární ochrany se sbory dobrovolných hasičů a první pomoc si vyzkouší s Českým červeným křížem.

Již čtvrtým rokem největší rodinný festival v ČR Kašpárkohraní podporuje spolek předčasně narozených dětí Nedoklubko, který sdružuje a pomáhá rodičům předčasně narozených dětí. V rámci festivalu se uskuteční sbírka dětského oblečení velikosti 32 až 56, dále návštěvníci budou moci přímo z Kašpárkohraní poslat dáreček a vyjádřit psychickou podporu maminkám, které se nalézají v této těžké životní situaci.

Festival se bude konat za každého počasí. Kašpárkohraní pořádá agentura Riff Raff za finanční podpory Magistrátu hl. m. Prahy a MČ Prahy 7.

Letná
Tel:
Letenské sady
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: