Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
května

Swing ve Stromovce

Tiskárna na Vzduchu

zpět na výpis akcí
 

Slavnostní zahájení letní swingové sezóny pod širým nebem. 

Datum:26. 05. 17
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava| elektroswing sport|tanec,

První letní tančírna a řádění pod korunami stromů.
V bohatém a pestrém programu zazáří hosté z domova i ciziny. 

Na pódiu roztančené Tiskárny na vzduchu to roztočí okouzlující swingařka KATEŘINA STEINEROVÁ & HER SWING BOYS, prvotřídní americký stepař JOSH HILBERMAN, šarmantní kabaretní hvězda YAZZ nebo oblíbený francouzský taneční pár MARINE BAUDIN a GUILLAUME ROUBILE.

V programu nebude chybět swingující kapitán lodě bratří Formanů a pionýr české electroswingové scény DJ MACKIE MESSER dnes za doprovodu jazzujícího saxofonisty HADASHE. Žádaný electroswingař DJ JAMES WING roztančí Stromovku společně s houslitou MANOUCHEM členem legendárních formací Circus Brothers a Futur Swing.

Rovněž se můžete těšit na speciální cenu pro nejstylovější outfit májového večera, vymazlený doprovodný program, welcome štamprli na roztančenou a několik milých překvapení na místě.

Tiskárna na Vzduchu
Tel: 737736343
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: