Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

Malostranské dvorky

Ondřej Kobza

zpět na výpis akcí
 

Lidé znají a milují město jakožto fasády budov. Za oněmi fasády se ale skrývají zákoutí, kam se jen tak nedostanete. A ty vám chceme ukázat. 

Začátek:27. 05. 17
Konec:28. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 19:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Akce je zdarma, ale náklady jsou nemalé. Pomožte nám zde.

Navazujeme na akci z roku 1981, kdy sochaři K. Gebauer, Č. Suška, M. Jetelová a další, vystavili svá díla na dvorcích na Malé Straně. Např. K. Gebauer se bude účastnit i letošní akce, další teprve oslovujeme. Oslovujeme starší obyvatele, kteří se podělí o svou paměť a příběhy oněch domů. Na 8 dvorcíh bude číst 8 významných českých básníků, které vybral B. Trojak (např. Krchovský, Borkovec, Stančík). Na 8 jiných zase špičkoví mladí muzikanti vážné hudby, kteří se pohybují okolo projetku Vážný zájem violoncelisty Tomáše Jamníka, což je platforma na pořádání bytových koncertů (vaznyzajem.cz). A i výtvarný program bude zastoupen asi pěticí starších i mladších umělců, které vybírá Jan Trejbal.

Akci pořádáme se Spolkem občaná a přátel Malé Strany a Hradčan - www.sopmsh.estranky.cz

Pomáhá nám i Praha 1 a Ministerstvo Kultury ČR.

Grafiku nám bude dělat www.hmsdesign.cz

Akci pořádá spolek Piána na ulici, který rozmísťuje piána, šachy, poesiomaty po veřejném prostoru. Pořádá také občasné koncerty…

Ondřej Kobza
Tel:
Malá Strana
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: