Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

Mr.HotDoG's eating contest 2017

Mr.HotDog

zpět na výpis akcí
 

Druhý ročník soutěže v pojídání hotdogů. 

Datum:27. 05. 17
Čas:12:00 - 17:00
Kategorie: gastro|ostatní

V Květnu budou v Mr.HotDoG probíhat kvalifikační kola ze kterých vzejde 10 mužských a 5 ženských finalistů. Ti se 27.5. zúčastní velkého finále o ceny a věčnou slávu. Celá akce má také charitativní poslání.

Kvalifikace
od 1.5 do 20.5. budou v Mr.HotDoG ve vybrané hodiny sedm dní v týdnu probíhat kvalifikační kola. Zájemci si zakoupí cenově zvýhodněné kvalifikační kombo 5ti klasických hotdogů a velkého nápoje a pod dohledem našeho rozhodčího Viktora je v co možná nejkratším čase spořádá. Rozhodčí zaznamená kvalifikační čas a zapíše jej do tabulky kterou budou moci všichni zůčastnění sledovat online a na FB stránkách Mr.HotDoG

Grand Finále
finalisté se v průběhu dne zůčastní velkého finále rozděleného na ženskou a mužskou část. U dlouhého stolu, za dozoru našich rozhodčích a návštěvníků, odstartujeme finále v pojídání hotdogů. Finalisté budou mít za ůkol spořádat v určeném čase 5 minut co nejvíce párků v rohlíku. Budou moci zapíjet vodou či pivem a k dispozici budou mít kečup a hořčici jako dochucovadla.
Vyhrává účastník s největším počtem snědených hotdogů v určeném čase.

Mr.HotDog
Tel: 603357098
Kamenická 24
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: