Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

Petr Nikl: Magické Vikýře PLAY

Malostranská beseda

zpět na výpis akcí
 

Interaktivní výstava pro děti i dospělé Magické Vikýře PLAY českého vizuálního umělce a hudebníka Petra Nikla. 

Začátek:03. 03. 17
Konec:30. 06. 17
Cena:130 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Výstava je určena návštěvníkům bez rozdílu věku! Aktivní tvůrčí prostředí plné překvapení, sebereflexe, imaginace a spoluhry si užijí návštěvníci všech věkových kategorií. Interaktivní výstava Magické Vikýře PLAY navazuje na velmi oblíbené a hojně navštívené Vikýře PLAY, které v Malostranské besedě v roce 2013 vidělo téměř 50.000 návštěvníků.

*Plně interaktivní expozice rozvíjí imaginaci, fantazii a tvořivost. Je tak ideální pro kreativní dospělé i zvědavé děti!
*Expozice je doplněná o kompletně vybavený výtvarný ateliér, tak aby si návštěvníci mohli odnést svá díla s sebou. Návštěvníci se tak stanou aktivními účastníky umění!
*Exponátů se návštěvníci dotýkají, vstupují do nich, hrají si s nimi a tím je dotváří. Tvůrčí dílo totiž vzniká teprve po zapojení aktivní fantazie diváka.

Výstava Magické Vikýře PLAY je umělecky koncipována Petrem Niklem jako dlouhodobý proměnlivý inventář herních instalací a nástrojů, které jsou speciálně upraveny pro podkroví Malostranské besedy. Jedná se o soubor herních podkrovních hnízd, využívajících magického potenciálu půdního prostředí s výhledy na Malostranské náměstí. Expozice bude obsahovat vybrané původní prvky i zcela nové interaktivní objekty.

3. března až 30. června
Denně 10 – 18 hodin
Vstupné: běžné 130 Kč, snížené 75 Kč (děti, studenti, důchodci), rodinné 325 Kč

Malostranská beseda
Tel:
Malostranské náměstí 21
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: