Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
března

Večerní cyklojízda

Člověk v tísni

zpět na výpis akcí
 

Na kole večerní Prahou a při úplňku? Jak jinak se dopravit na film o dívčí skupině z Los Angeles, které spojuje láska k cyklistice a ženská práva.

Datum:12. 03. 17
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: sport|běh a kolo

Doprovodná akce k filmu Divošky měsíčního cyklu.

Za svitu měsíce a osvětlených kol, se můžete projet Prahou. Cyklojízda, ve spolupráci s organizací Rekola, povede do kina Bio Oko, kde následuje projekce filmu. Akce se zúčastní i mezinárodní hosté festivalu.

Divošky měsíčního cyklu
Ulicemi východního Los Angeles se za úplňku na kolech prohánějí mladé ženy se šátky na ústech. Není to gang, je to hnutí, ke kterému se v chudé a násilím prošpikované oblasti přidávají ženy latinskoamerického původu. Zakladatelka hnutí Xela, matka devítileté dcery a raperka, byla v dětství zneužívána. Životní trauma si zažila většina z členek feministické organizace, a právě díky solidaritě a emancipaci, kterou jejich komunita podporuje, se jim daří s nepříznivým osudem lépe vyrovnávat. Autentický portrét amerického předměstí zachycuje inspirativní iniciativu a ženskou vůli změnit své životní vyhlídky.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: