Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Veggie Náplavka

Vegan Fighter

zpět na výpis akcí
 

Veggie Náplavka se znovu blíží - a tentokrát hned 2 denní, se společným tématem, kterým je - láska.

Začátek:30. 04. 17
Konec:01. 05. 17
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: gastro|festivaly

A to nejen láska, která je spojená s 1. májem. Lásku budeme na Náplavce během dvou dnů a večerů nacházet letos ve velmi různých podobách.  A možná bude i cenné připomenout si hodnotu lásky a pozitivních emocí pro všechny, kterým připadá, že nenávisti je ve světě kolem nás v poslední době už prostě moc. 

30.4. od 15h si na Čarodějnice s tématem lásky nejprve pohrají malí i velcí během odpoledne plného skvělého vegan jídla, čarodějných lektvarů :), ale hlavně tematických vystoupení na hlavní stage a sportovních i uměleckých workshopech u řeky.

Po setmění se Love změní na Fire&Velvet Love. Prozradíme, že ohnivější atmosféru doplní různá vystoupení - třeba noční bojová show Vegan Fighter.
Dress Code můžete na tuto večerní část pojmout také ohnivěji :) - vítané budou masky, které dobře doplní večerní část programu, která bude patřit zábavě, hudbě (a samozřejmě také vegan pochoutkám) - ale hlavně setkávání u krásné noční řeky (zapomeňte na virtuál :) )

A to i proto, že Láska bude během celých dvou dnů přítomná také v podobě největšího Live Veggie Setkávání, ve které se Veggie Náplavka během dvou dnů promění - pokud budete chtít a hledáte nové přátele nebo třeba partnera, partnerku, budete mít skvělou live příležitost- brzo přineseme více info, jak se v davu těch, kteří hledat nikoho nebudou, na seznámení nenápadně poznáte. :) 
Přítomná bude ale i burza spolu/práce, spolu/bydlení a všeho, kde můžete najít ty, které hledáte.

1.5. se Láska promění opět na lásku, která patří k 1.máji. A v našem pojetí propojuje ohleduplnost ke světu, všem živým bytostem a planetě. A také zdraví a tomu, abychom se cítili dobře. Krásná Náplavka se opět změní na největší setkání zdravého a ohleduplného životního stylu.

Na už tradičních největších veggie trzích v ČR (a blížíme se metě největší vegan akce v Evropě :-) ) se vám i letos představí vedle bohatého programu s živými foodshows, talkshows s inspirativními hosty hlavně to nejlepší z vegan české gastronomie.

Téměř 80 prodejců se na minulých ročnících staralo o to, abyste mohli celý den ochutnávat, zkoušet, inspirovat se a nakupovat všechno, co dělá vegan gastronomii ohromným a sílícím trendem, který přináší stále více lidem zdraví a dobrý pocit z toho, že kvůli potravinám nemusí už zbytečně umírat a trpět zvířata. A také skvělou fyzickou kondici - proto se během dvou dnů budete setkávat také se sportem nebo tancem ve všech podobách. :)

Vegan Fighter
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 12800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: