Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
února

Ovčáček čtveráček

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

Nekorektní kabaretní show roku z bohnické léčebny v Praze (Divadlo za plotem).

Datum:07. 02. 17
Cena:250 Kč
Čas:23:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla

"Nekorektní kabaret" režiséra Petra Michálka kapatultoval zájem diváků v celé České republice do nekonečných výšin. Zlínský soubor musel z kapacitních důvodů odmítnout hostování ve 40 českých městech. Všechna představení jsou beznadějně vyprodána. Pražská derniéra se vyprodala do posledního místa za 8 minut od otevření předprodeje. Přímý přenos bude poslední možností představení shlédnout. 

Městské divadlo Zlín se rozhodlo darovat výtěžek integrovanému centru Slunečnice Zlín, pečující o lidi s mentálním postižením.

Režiséra Petra Michálka inspiroval až absurdní sled událostí okolo udělování státních vyznamenání na podzim. Našel uměleckou paralelu s Havlovskou postavou Hugo Pludka ze Zahradní slavnosti, který dosahuje společenského vzestupu pomocí dokonalého ovládnutí obsahově vyprázdněných frází. Kabaret je tak humornou a vkusnou parodií na mediální svět, který relativizuje pravdu a objektivní skutečnost. V Marku Příkazském našel režisér ideálního představitele Ovčáčka čtveráčka, který snad ani nehraje, ale do postavy se vtěluje.

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: