Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
února

Pracovna slaví 3 roky!

Pracovna

zpět na výpis akcí
 

Slavíme. Slavte také! Tři roky už čeříme vody žižkovského plácku a chceme vám poděkovat, že jste v tom s námi.

Datum:09. 02. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: kultura|galerie, koncerty

Slavíme. Slavte také! Tři roky už čeříme vody žižkovského plácku a chceme vám poděkovat, že jste v tom s námi.

A budou to žně!

✯✯✯

► The Odd Gifts // 20:30 - 21:30

The Odd Gifts jsou sólovým projektem Ondřeje Galušky - kytaristy, pozounisty, zpěváka a spoluautora písní skupiny eggnoise, s níž nahrál čtyři alba. Za svou desku ALBUMEN získali eggnoise tři nominace na největších nezávislých hudebních cenách světa Just Plain Folks 2009 Music Awards. První album projektu, nazvané O.G. and the Odd Gifts, vyšlo na podzim 2012 a bylo pořadem Neon na ČRo Pardubice zařazeno mezi 14 nejlepších desek roku a získalo Harvest Prize na nezávislých hudebních cenách TAIS Awards.

„Píseň je bolestný dar, bezcenný poklad, rudiment, který vychází z našich těl a promlouvá k našim tělům. Ale to, co se sděluje je radost, protože jedině radost se sdílí, bolest odděluje. Možná že jsou i jiné písně, ale já je psát neumím.“

www.oddgifts.cz

► Mladé perspektivní ryby // 19:00 - 20:00

Mladé perspektivní ryby je dívčí duo, jehož členky Tereza a Karolína spolu hrály již v alternativní folkové formaci Travis McMuffin. Nyní se v převážně coverovém repertoáru snaží co nejvíce využít své končetiny, hlasivky a v neposlední řadě hemisféry, a to v akustickém zpracování vybraných písní za doprovodu kytary, houslí ale i harmoniky, metalofonu a dalších drobných nástrojů. Zatímco Karolína má ráda pouze černé olivy, Tereza preferuje ty zelené.

https://www.youtube.com/watch?v=NACLpmLayLo

► Charlie Oleg // 21:30 - ?

Ex dj Rádia 1 - empatický pouštěč pecek od funky po jazz. Hojně se objevuje na vršovické, stejně tak jako na letenské scéně a 9.2. si ho můžete užít také v Pracovně na Žižkově!

✯✯✯

A taky spousta jídla a pití, až vás z toho budou bolet břicha...prostě žně jak se patří! Vstup zdarma.

Pracovna
Tel: 607222250
Vlkova 36
Prague, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: