Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Pes ro(c)ku - Premiérový víkend

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Pes, který zpívá, nekouše.

Začátek:23. 02. 17
Konec:26. 02. 17
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Z Bodiho měl být tradiční hlídací pes s pevnou pracovní dobou a slibnou kariérou. Místo toho vzal kytaru, hrábnul od strun a stal se zcela novým druhem – psem rockovým. Animovaná komedie Pes Ro(c)ku přinese velké rock´n´rollové dobrodružství.

Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Kryštofa Kočkostára a zamiluje se do hudby. Od té doby je to samé Rock sem roll tam, „Tati, chci být muzikantem“, „Chci být jako Kryštof“ a do toho „Bodi, na to zapomeň“ a tak dál. Nakonec mu ale táta koupí lístek na autobus a Bodi se s kytarou na zádech vydá do velkého světa s plánem založit kapelu a stát se rockovou hvězdou. To je ale teprve začátek, velký svět má totiž pro podobné naivní snílky připravené překážky a Bodiho čeká poměrně slušná porce nečekaných událostí. Nástrahy města, noví kámoši, v patách má vlčí mafii a k tomu ho někdo navede, aby poprosil samotného Kočkostára o pár lekcí na kytaru. Bodi není pes popu, ani pes měsíce, je to Pes ro(c)ku.

A roztomilé ovečky? Těm se snad nic nestane a taky to nakonec pořádně roztočej.

Zajímavé je jméno režiséra filmu. Ash Brannon totiž pochází z bezkonkurenční líhně úžasňákových talentů studia Pixar. U Pixarů pracoval na filmech Život brouka a Toy story – Příběh hraček a u druhého dílu Příběhu hraček už patřil do hlavního režisérského triumvirátu. Ash Brannon má na kontě i nominaci na Oscara pro Nejlepší animovaný film za vytvoření animované komedie Divoké vlny.

Režie: Ash Brannon
Scénář: Ash Brannon, Kurt Voelker
Hudba: Rolfe Kent
Hrají: Mae Whitman, Matt Dillon, Sam Elliott, Luke Wilson, J.K. Simmons, Kenan Thompson, Jorge Garcia, Grey Griffin, Eddie Izzard, Lewis Black 

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: