Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
října

Komici s. r. o. The Tour - Premiérový víkend

Road Movies

zpět na výpis akcí
 

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou.

Datum:27. 10. 16
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Režie: Juraj Šajmovič
Scénář: Juraj Šajmovič
Kamera: Jiří Bystřický, Jan Kvasnička
Hudba: Jan Wdowyczyn
Hrají: Miloš Knor, Lukáš Pavlásek, Tomáš Matonoha, Ester Kočičková, Michal Kavalčík, Richard Nedvěd

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem!

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: