Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
července

Pražské filmové léto

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Ty nejúspěšnější filmy Bio Oko za 40 Kč.

Začátek:01. 07. 16
Konec:31. 07. 16
Cena:40 Kč
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: kultura|kina

I pro letošní prázdninové měsíce připravila spřátelená pražská kina Aero a Bio Oko filmovou přehlídku Pražské filmové léto. Již 7. ročník divácky oblíbené akce přinese během prázdninových měsíců každý den první podvečerní projekci za vstřícných 40 Kč. Diváci budou mít za toto symbolické vstupné možnost zhlédnout všechny zásadní filmové novinky uplynulé sezony, které jim během roku utekly, nebo kterým propadli a rádi by je viděli znovu. Přehlídka začne v červenci v Biu Oko na Letné a v srpnu bude pokračovat v žižkovském Aeru.

Letos na diváky čekají třeba černá komedie Zbrusu Nový zákon, podzimní hit Mládí Paola Sorrentina, překrásný dokument o přírodě pro celou rodinu Příběh lesa, poslední díl série Star Wars, držitel Oscara za nejlepší film, novinářské drama Spotlight, a další filmové hity minulé sezony. Český film na přehlídce zastoupí třeba Trabantem do posledního dechu, Já, Olga Hepnarová nebo dokument o Lídě Baarové Zkáza krásou.

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: