Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Tolik hlav - Premiéra!

Baráčnická rychta

zpět na výpis akcí
 

Tématem hry je přátelství a zrada v kontextu přelomu 70. a 80. let v Československu.

Datum:26. 04. 15
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: kultura|divadla

Kamil Střihavka rockový zpěvák, představitel titulní role v legendární rockové opeře Jesus Christ Superstar, frontman rockových seskupení Leaders!, B.S.P. či Supergroup, přichystal svým fanouškům – a nejen jim! – originální překvapení. Rozhodl se totiž zrealizovat další ze svých snů a přichází se svou divadelní prvotinou, kterou je činoherní představení Tolik hlav.

Nabídku zúčastnit se tohoto divadelního projektu přijali herecké hvězdy Zdena Hadrbolcová, Kristýna Leichtová, Jan Dolanský a Jan Zadražil, doplněné překvapivým složením epizodních postav a jemně propracovanou hudební dramaturgií.

Domovskou scénou pro inscenaci Tolik hlav se stala Baráčnická rychta (Praha 1), která svou historií a atmosférou Střihavkově „retro“ textu velmi sluší.

Baráčnická rychta
Tel: 257532461
Tržiště 555/23
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: