Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
dubna

Víno & Delikatesy 2015

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Veletrh plný vína a delikates.

Začátek:22. 04. 15
Konec:24. 04. 15
Cena:400 Kč
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: poznání|veletrhy

PROGRAM VELETRHU PRO ROK 2015  

Slavnostní zahájení

Ve středu  22. 4. 2015 v 10.50 hod  ve foyer Průmyslového paláce slavnostně zahájí veletrh tradičně místopředseda senátu ČR pan Přemysl Sobotka, ministr zemědělství ČR pan Marian Jurečka a další významní hosté.

První den STŘEDA 22. 4. 2015 
Den vín z Moravy
První den veletrhu je již tradičně zaměřen na domácí moravská vína. Po slavnostním zahájení v 10.50 hod budou návštěvníci směřováni k tuzemským vystavovatelům.
Setkání velvyslanců a obchodních radů s ministrem zemědělství panem Marianem Jurečkou u moravských vín a tuzemských delikates se bude konat ve 14 h ve střední hale.
V 15.30 proběhne slavnostní vyhlášení vítězů soutěže vín o Zlatý pohár veletrhu Víno&Delikatesy 2015 v 17 kategoriích.  Budou předávány následující prestižní ceny. Cena za nejúspěšnější víno – Cena premiéra ČR, cena za nejlepší tuzemské víno – Cena ministra zemědělství a cena za nejlepší zahraniční víno. 

Druhý den ČTVRTEK 23. 4. 2015
Den vín a delikates z Maďarska
Druhý den je věnován vínům a delikatesám z Maďarska, které mají na českém trhu tradičně velmi dobrou pověst. Po slavnostním zahájení vedoucích představitelů Maďarska v ČR  a zástupců vinařství v 10.50 hod budou pak návštěvníci zváni k návštěvě expozic maďarských vystavovatelů. 
Předání diplomů pro vítěze soutěže TOP DELIKATESA  proběhne ve 14 hod na podiu. 

Třetí  den Pátek  24. 4. 2015
Den vín a delikates z Itálie

Třetí  den je ve spolupráci se známým italským magazínem La Cucina Italiana věnován vyhlášeným italským  vínům a delikatesám. 
Po slavnostním zahájení vedoucích představitelů Itálie v ČR  a zástupců vinařství v 10.50 hod budou pak návštěvníci zváni k návštěvě italských expozic. Zde mohou získat informace o italských vínech a delikatesách a mohou skvělá vína i delikatesy samozřejmě i ochutnat.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: