Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
dubna

Against Me! / USA

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Against Me! je kapela, která se chechtá nebezpečí a překračuje všechna pravidla. 

Datum:15. 04. 15
Cena:od 404 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Za mikrofonem stojí Laura Jane Grace a jejich nejnovější album Transgender Dysphoria Blues vyšlo v lednu 2014. Název jejich šesté desky vám nabízí rozhodné přikývnutí zprávě, která šokovala všechny fanoušky a otřásla rockovým světem – Grace je transgenderovou bytostí. Z muže se stala žena. Historie Against Me! začala anarchistickým sólovým vystoupením v Gainesville na Floridě v roce 1997. Časem se stali čtyřčlennou kapelou a později přibrali ještě kytaristu Jamese Bowmana a stali se významnou kapelou na punkové scéně.

Against Me! byli u nás naposledy letos v červnu, kdy odehráli parádní koncert. Na stejné místo se kapela vrátí i 15. dubna 2015. Informace o cenách vstupenek budou oznámeny dodatečně.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: