Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Přednášky světových i domácích řečníků, workshopy, výstavy, inovátorské zóny a jarmark, soutěže, afterparty a mnoho dalšího. 

Datum:27. 03. 15
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Heslem prvního ročníku Festivalu Česká inovace se stalo motto "Tomu, kdo má nápad, svítí oči". Nám oči svítí už čtvrtým rokem a stále nepolevujeme v našem úsilí připravit a nabídnout českým inovátorům platformu, kde mohou sdílet své nápady, zkušenosti a know-how. Prostor, kde se navazují kontakty, spolupráce a z nápadů se rodí obchodní příležitosti. Místo, kde se účastníci z řad nadnárodních firem, malých i středních podniků, začínajících podnikatelů i studentů vzdělávají, inspirují a hlavně dobře baví. Zkrátka Festival Česká inovace.

Ani letos tomu není jinak. Přípravy čtvrtého ročníku jsou v plném proudu a my pevně věříme, že máte pátek 27. 3. 2015 vyznačen ve svém diáři a přidáte se k více než šesti stům účastníkům, kterým bude na jeden den patřit celá Národní technická knihovna v Praze. Ano čtete správně. Knihovna na jeden den zastaví svůj provoz.

Národní technická kn...
Tel: 222221818
Technická 6 / 2710
Praha 6 - Dejvice, 160 80
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: