Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
prosince

Vánoční edice Poxxoxo Roller Skate Disco

Podnik

zpět na výpis akcí
 

Další z legendárních „bruslotékových“ večírků se uskuteční již ve čtvrtek 13. prosince v klubu Podnik. 

Datum:13. 12. 14
Cena:50 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Tato událost je určena pro všechny, kteří se cítí být příznivci kolečkových bruslí, taneční hudby a uvolněné atmosféry, která vládne na bruslícím parketu pokaždé! Tentokrát za hudebního doprovodu Dj Johany (polovina dua Kazety) a Dj step by step.

Taneční parkety se vůbec poprvé začaly měnit v bruslařské dráhy s nástupem disca v 70. Letech v USA a rázem se tento typ večírků stal velmi oblíbeným a vyhledávaným. Princip bruslení dokola v ringu za doprovodu boogie a jiných tanečních rytmů je zavedený dodnes. Originálně se bruslilo na klasických quad bruslích, čili čtyřkolečkové brusle s kolečky ve dvou řadách. Přestože tento retro kousek je v podstatě symbolem roller skate disca, neznamená to, že tančit nemůžete i na klasických a dnes zaběhlých in-line bruslích. Přijďte okusit tanec tak trochu jinak a zjistit, co to znamená, když se diskotéka promění v „bruslotéku“. Brusle je možné zapůjčit na místě v klubu Podnik.

Vstupné 50CZK

Podnik
Tel: 775 224 086
Bubenská 1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: