Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
listopadu

Nudná konference

Impact Hub Praha

zpět na výpis akcí
 

Konference věnovaná všedním, zřejmým, triviálním, předvídatelným a v podstatě nezajímavým tématům. Ale jen na první pohled!

Datum:28. 11. 14
Cena:300 Kč
Čas:18:30 - 23:00
Kategorie: poznání|ostatní


Původně jsme chtěli věnovat konferenci něčemu zajímavému a důležitému, ale to dneska dělá každý. V podstatě každý den byste mohli navštívit několik konferencí, které se zabývají něčím zajímavým a atraktivním. Nudným a nezajímavým tématům se prostě nikdo nevěnuje. Co mají ale dělat lidé, kteří se věnují právě něčemu, co nikoho nezajímá, co je naprosto všední, zřejmé, triviální, banální, předvídatelné, monotónní, nevýrazné a nepodstatné? Pro tyto často “bezejmenné hrdiny všedního” zatím žádná konference až dosud nebyla. A právě pro tuto zcela marginální skupinu, je určená Nudná konference.

Nudná konference je nový formát stand-up komiky, která má charakter populárních a vědeckých vystoupení a je založena na absurdním humoru. Pokud totiž k jakémukoliv zdánlivě nezajímavému tématu zvolíte odpovídající perspektivu, zjistíte, že vlastně žádná nezajímavá a nudná témata neexistují. Nudná konference svým obsahem i formou popírá svůj vlastní název. Jednotlivé příspěvky Nudné konference mají nejenom vizuální komentovanou formu, ale využívají se i akustické a zvukové prvky, hmotné předměty (včetně kolování!) a také experimenty a interakce s publikem. Celý večer je také doplněn tematickými videi z vlastní i převzaté produkce, občerstvením, výzdobou a dalšími aktivitami.

PROGRAM: 12 PŘEDNÁŠEK, EXPERIMENTŮ A ZÁZNAMŮ + Nudné občerstvení. Nudný dárek.

- Úvod konference – Martin Vasquez, Petr Fridrich
- Čísla – interaktivní aktivita s diváky – Petr Fridrich, Ondřej Nečas
- Fred Williams – How user manuals changed the world (ještě není definitivně potrvzeno)
- Martin Dočkal – “Jak jsem pohnul trhem – Vývoj cen karet typu les ze hry Magic: The Gathering ilustrovaných Johnem Avonem kolem roku 2004″
- Jaromír Horák – Horká voda
- Jana Ecksteinová – Reklamní meteorismus

- Přestávka 30 minut

- Nudná TV – to nejlepší z Nudného – Martin Vasquez, Petr Fridrich
- Roman Kyzlink – Úvod do lexikálně – sémantické komplementarity
- Lukáš Venclík – What-if analýza letošního fotbalového mistrovství světa s použitím stochastické metody
- Jan Battěk a Daniel Brátka – Přísloví – Experimentální analýza a naučný videocyklus
- Petr Fridrich – Něco je na něčem (komparativní analýza obsahu s důrazem na svět zvířat)

- Závěr – Přímý přenos z historie

 

Impact Hub Praha
Tel: 734746923
Drtinova 10
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: