Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

Simply Red

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Kapela slaví 30. výročí svého založení.

Datum:26. 10. 15
Cena:1 490 Kč
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Opět spolu; Simply Red u příležitosti 30. výročí svého založení vyrazí na světové turné, které zahrnuje 14 koncertů ve Velké Británii, dále navštíví Německo, Polsko, Rakousko, Itálii nebo Českou republiku, kam se Simply Red vrátí po pěti letech od svého posledního koncertu.
Od roku 1985, kdy vtrhli na hudební scénu se svou předělávkou soulové skladby „Money’s Too Tight (To Mention)“, pro další vývoj skupiny klíčovou, Simply Red následně vydali v osmdesátých a devadesátých letech sérii významných klasických alb, kterým defi novali styl britského R ‘n‘ B. Seznámili celou generaci posluchačů s krásou soulové hudby a samozřejmě s proslaveným hlasem Micka Hucknalla.

Simply Red ovlivnili celou řadu nových umělců a kapel, které se k nim hlásí, a nyní procházejí jakousi renesancí - jsou znovu hodnoceni jako jedna z největších britských kapel. Kapela ukončila svou pětadvacetiletou, od svého počátku ničím nepřerušenou kariéru před čtyřmi lety koncertem v londýnské O2 aréně, a nyní pro ni nastal ten správný čas vrátit se zpět na jeviště. 

„Mám rád výročí, a tohle výročí je pořádné „, říká Mick Hucknall. „A zdá se, že ve správnou dobu.“ Během své třicetileté kariéry prodali Simply Red celosvětově přes 60 milionů svých desek a ve svém katalogu mají hity jako „Holding Back The Years“, „If You Do not Know Me By Now“, „Something Got Me Started“, „The Right Thing“, „Stars „,“ Fairground“,“ The Air That I Breathe“ a „Sunrise „. 

Simply Red jsou: Mick Hucknall (zpěv), Ian Kirkham (saxofon), Kenji Suzuki (kytara), Steve Lewinson (baskytara), Dave Clayton (klávesy), Roman Roth (bicí) a Kevin Robinson (trubka a fl étna).

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: