Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
listopadu

Electro Swing River

Café Nona

zpět na výpis akcí
 

Kouzelná řeka šarmu, tance a vášní v srdci Prahy.

Datum:07. 11. 14
Cena:150 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Jedinečná swingová a electroswingová tančírna slaví 1.narozeniny na Nové Scéně Národního divadla v kouzelné divadelní kavárně s výhledem na noční život Prahy.Taneční výlet časem od prapočátku jazzu a swingu až k temperamentním beatům electroswingu. 
Vystoupí král českého swingu ONDŘEJ HAVELKA a legendární MELODY BOYS z orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky. Dále hrají: pařížské dj eso DJ CLICK a domácí residenti DJ MACKIE MESSER, UNIVERSAL SWING BROTHERS, DJ BILLY HOPP, naše hvězda YAZZ, EKA MADZIAROWICZ, RUSTIQUA, taneční minilekce od ZIG ZAG DANCE STUDIA, naši přátelé DJ FREDD FLOCK, DJ JAMES WING, mraky swingující hudby a moře milých překvapení. Myslíme na každý detail ! 

Café Nona
Tel: 775755147
Národní 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: