Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
listopadu

Korejská kuchyně

Take Your Time Cafe

zpět na výpis akcí
 

Ochutnávka korejské kuchyně

Datum:08. 11. 14
Cena:170 Kč
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: gastro|kavárny, vinárny

Poznávání korejské kultury prostřednictvím její kuchyně je jedním z nezapomenutelných životních okamžiků.
 
Rozmanitost a vynikající prezentace korejských jídel je založena na harmonii barev a chutí, principu jing a jang a vyváženosti pikantních, sladkých a slaných přísad a koření. Pozoruhodná nutriční hodnota korejského jídla odráží přesvědčení Korejců, že jídlo je lék.
 
Máte jedinečnou příležitost poznat korejská jídla bez toho, aniž byste jeli tak daleko, protože kavárna Take your time ve spolupráci s firmou CHEF’s FRESH pořádá Den korejské kuchyně s širokou nabídkou tradičních korejských pokrmů.
 
Všechny ingredience jsou pečlivě vybrány mistrem šéfkuchařem Sergey O. pro jejich výbornou chuť a příznivé účinky pro zdraví. Tradičně připravená a kreativně prezentovaná jídla vás pobaví svojí jedinečností.
 
Čeká Vás degustační menu v ceně 170 Kč, které zahrnuje:
KIMCHI CHIGAE tunakové kimchi ragú s tofú (polevka)
MUSAENGHAE salát z bílé ředkve daikon
KIMCHI fermentováné činské zeli
KIMBAP vegetarianské sushi
KIMBAP vegetarianské sushi
 
Nápoje a další dobroty je možno vybírat taktéž z pestré nabídky kavárny, nejsou však zahrnuty v ceně menu. Aby si přišly na své i ostatní Vaše smysly, bude prezentace doplněna o show, při které bude sushi připravováno přímo před Vámi.
 
Pro velký zájem bude akce probíhat ve dvou časových termínech a to od 17:00 – 19:00 a 20:00 – 22:00. Nezapomeňte si proto svůj termín předem rezervovat e-mailem nebo telefonicky. Abyste si mohli celou akci maximálně užít, dodržte, prosím, stanovený začátek i konec Vaší degustace.
 
Přijďte si užít oslavu chutí s námi! Těšíme se na Vaši návštěvu!

Take Your Time Cafe
Tel: 728701065
Legerova 76
Vinohrady, 12200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: