Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
prosince

designSUPERMARKET

Dům U Minuty

zpět na výpis akcí
 

Mezinárodní festival současného designu.

Začátek:11. 12. 14
Konec:14. 12. 14
Čas:12:00 - 19:00
Kategorie: kultura|design

Čtyři dny plné mladého designu chystá již po osmé mezinárodní festival současného designu designSUPERMARKET. Ve vánoční atmosféře Staroměstského náměstí se 11. - 14. 12. 2014 představí v Domě U Minuty ti nejlepší z nastupující generace designérů, kteří prošli kurátorským výběrem festivalu.

designSUPERMARKET se chce letos zaměřit na představení designu veřejnosti ve smyslu celého procesu navrhování, vzorování, funkčnosti a výroby. Více než polovina autorů se letos na designSUPERMARKETU představí úplně poprvé. Řada z nich uvede prodejní premiéry své tvorby nebo edice připravené speciálně pro festival. Návštěvníci se mohou těšit na zahraniční tvůrce z Holandska, Německa a Slovenska. Speciálním hostem pak bude módní návrhářské duo Muslin Brothers z Izraele.

Nejen nákup, ale také odpočinek či večerní zábava

V rámci doprovodného programu letošní designSUPERMARKET připravuje celou řadu aktivit. Již tradiční součástí akce je knihkupectví s výběrem knih a magazínů zaměřených na umění, design, módu a architekturu nebo oblíbená kavárna a čítárna. V program však návštěvníci najdou také výstavy českých a zahraničních projektů, panel prezentací, přednášek a také koncerty a večírky.

 

Otevírací doba
:

čtvrtek 12 – 21


pátek 12 – 21


sobota 10 – 21


neděle 10 – 19

 

Dům U Minuty
Tel:
Staroměstské nám. 3/2
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: