Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
listopadu

Festival Pozdní Sběr

Pozdní sběr

zpět na výpis akcí
 

Charitativní multižánrový festival.

Datum:08. 11. 14
Cena:240 Kč
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Charitativní Festival Pozdní sběr se uskuteční v sobotu 8.11. v pražském klubu Rock Café a bude probíhat od 15.00 v prostorách celého podniku. Představuje jednodenní charitativní přehlídku převážně domácí hudební scény doplněnou o malou ukázku jiných druhů současného umění. Výtěžek z festivalu bude letos předán obecně prospěšné společnosti PINK CROCODILE.

Škola Pink Crocodile pomáhá dětem s postižením překonat nepřízeň osudu a osvojit si potřebné základní dovednosti zvyšující jejich schopnosti a vzdělání. To vše výrazně zlepšuje kvalitu života těchto dětí, jejich rodin a pečovatelů. Žáci, kteří navštěvují speciální školu Pink Crocodile, trpí poruchami učení a komunikace. Většina našich žáků má kombinované postižení smyslů, a k tomu další vrozené syndromy a poruchy jako např. autismus. Škola je Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a Magistrátem hl.m. Prahy oficiálně zaregistrováno jako Mateřská a Základní škola pro děti s kombinovaným postižením.

Nezisková organizace Pink Crocodile byla založena na základě již fungujícího vzdělávacího programu Bobříci, vytvořeného pro děti s těžkým kombinovaným postižením. Koncepce vzdělávání je inspirována zkušenostmi ze zahraničí - z Anglie a Spojených států amerických, kde někteří z členů našeho týmu dlouhodobě pracovali.

Můžete se těšit na:
ŽIVÉ KVETY (SK) http://www.zivekvety.sk/
CALM SEASON http://bandzone.cz/calmseason
HOLDEN CAULFIELD http://bandzone.cz/holdencaulfield
MARTINA TRCHOVÁ http://www.trchova.cz/novinky.php 
PETR NIKL http://www.petrnikl.cz/
EMOZPĚV http://bandzone.cz/emozpev
SKINNY JOE LINE http://bandzone.cz/skinnyjoeline
A další...
DIVADLO ANIČKA A LETADÝLKO http://letadylko.cz/
DIVADLO KRASOHLED http://www.divadlokrasohled.cz/
A další...

Rock Café
Tel: 603476347
Národní třída 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: