Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
září

ÝBRKÝBL :: Fashion bazar #5

Podnik

zpět na výpis akcí
 

Rozhoupáme ramínka ve vašich skříních! 

Začátek:05. 09. 14
Konec:06. 09. 14
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

ÝBRKÝBL je fashion bazáč s oblečením a módními doplňky, země zaslíbená pro všechny, kdo mají vkus a nebojí se ho použít! Máme za sebou již čtyři úspěšné díly a další kýble se přikutálí na podzim letošního roku.

Podzimní ÝBRKÝBL se uskuteční 5. a 6. 9. 2014 v klubu Podnik na Bubenské, kousek od Strossu nebo metra Vltavská. Čeká na tebe tradičně grandiózní módní koktejl s neopakovatelnými kulinářskými zážitky, ale nově také DIY módní dílny, kde můžeš uplatnit svůj přirozený talent . 

NA CO SE MŮŽEŠ TĚŠIT?
Až 3 000 ks oblečení a doplňků od 100 prodejců :: nebeské dobroty od Biting Hanah :: Strojovna šicí dílna :: výroba recyklovaných šperků s rePETe :: Já na tom dělám workshopy :: výstava An Ane Nov :: instalace od KinocirKus :: posezení s Paletkami :: dětský koutek :: soutěž o ceny :: originální taška k nákupu nad 500 Kč :: netradiční prostor s elektrizující atmosférou v budově někdejších Elektrických podniků

Vstup je zdarma!

Podnik
Tel: 775 224 086
Bubenská 1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: