Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
září

Arcolor 2014

Arcolor

zpět na výpis akcí
 

Festival mladé módy.

Začátek:12. 09. 14
Konec:13. 09. 14
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: lifestyle|Móda

Festival ARCOLOR 2014, který proběhne 12. a 13. září, nabízí dva nabité dny módou. Opět se zde v rámci soutěže o titul Arfashion Designer 2014 představí osm mladých a talentovaných návrhářů.

Nebude chybět ani přehlídka odehrávající se přímo v ulicích Prahy. Tento FASHION MARATHON je dlouhý více jak 3 km a vede i pražským metrem.

Součástí festivalu budou i poutavé FASHION TALKy, výběrový POP-UP STORE, módní přehlídky obohacené o vizuální představení skupiny BLOK_4 a to vše v experimentálním prostoru NoD.

Festivalem vás provedou moderátorky, Míša Maurerová a Veronika Šubrtová. Ani AFTER PARTY nesmí chybět, a tak se těšte na večerní program v podání Dj Blofelda.

Program festivalu naleznete zde.

NoD
Tel:
Dlouhá 33
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: