Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

4 + 4 dny v pohybu

Čtyři dny o.s.

zpět na výpis akcí
 

17.mezinárodní festival současného umění.

Začátek:26. 10. 12
Konec:03. 11. 12
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, ostatní, sport| tanec

Od 26. října do 3. listopadu Praha ožije inovativními, progresivními i provokativními uměleckými projekty, ať už jde o divadelní a taneční představení, happeningy, výstavy, instalace, projekce či videoart.

V rámci festivalu vystoupí soubory a umělci z Izraele, Polska, Německa, Francie, Belgie, USA a Slovenska.

Vystoupení budou probíhat v prostorách Divadla Archa, La Fabriky, Studia Alta, divadla Alfred ve dvoře a v Experimentálním prostoru NoD Roxy


Výrazný prostor v rámci festivalu dostane současný zahraniční tanec. Tanečně-divadelní program doplní druhá část s názvem Místa činu, která se zaměřuje na současné výtvarné umění, site-specific projekty, happeningy a hudbu. Jejím cílem je oživovat netradiční a nevyužívaný veřejný prostor uměním: nabízí nový pohled na místa, která stojí za pozornost, péči a starost. Místy činu jsou bývalé Ústředí lidové umělecké tvorby (ÚLUV) a pražská čtvrť Vršovice.

Program naleznete zde!

Čtyři dny o.s.
Tel: 224809116
Celetná 17
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: