Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
července

Rock For People 2014

AMEBA PRODUCTION S.R.O.

zpět na výpis akcí
 

20. ročník multižánrového hudebního festivalu!

Začátek:03. 07. 14
Konec:05. 07. 14
Cena:od 1 290 Kč
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, zábava| zábava - ostatní

Multižánrový festival Rock for People slaví v roce 2014 své 20. narozeniny!  Za tu dobu přivítal stovky hudebních hvězd jako MUSE, MANU CHAO, THE PRODIGY, THE OFFSPRING, PLACEBO, MY CHEMICAL ROMANCE, PARAMORE, PENDULUM, GARBAGE a mnoho dalších.

Koná se v centru České republiky, na letišti ve městě Hradec Králové se skvosty funkcionalistické architektury. Festivalový areál a camp pro návštěvníky se nacházejí na 50 hektarech pozemků.

Koncerty probíhají na 2 velkých venkovních scénách, ve stanu pro 8 000 lidí a ve dvou hangárových scénách. Kromě toho si můžete zatancovat na několika DJ´s scénách nebo odpočinout v chill-out zónám, které jsou otevřeny až do ranních hodin.

První jména vystupujících budou oznámena na přelomu 2013 / 2014!

Více informací již brzy!

Vstupné od 1.290 K (POZOR, LIMITOVANÁ SÉRIE)
 

AMEBA PRODUCTION S.R.O.
Tel:
Festival Park
Hradec Králové
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: