Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Poxxoxo Roller Disco

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 
Tip

Zajezděte si na bruslích v rytmu disca!

Začátek:30. 08. 12
Konec:31. 08. 12
Čas:20:00 - 05:00
Kategorie: zábava|party a kluby, sport| ostatní

Již poněkolikáté se MeetFactory promění na improvizovanou bruslařskou dráhu, kde do bruslení a tančení budou hrát sličné holky z Poxxoxo. Bude půjčovna bruslí, bude speciální nabídka na baru a samozřejmě ty největší hity k tanci na roller skates!

Disco na kolečkových quad bruslích začalo v 70. letech 20. století v USA s nástupem Disca. Bruslí se dokola v ringu a zábavu doprovází hudba v boogie rytm nebo jakákoli hudba s jednoduchým tanečním rytmem. Svoji popularitu si Roller Skate Disco získalo také v 80.letech a rychle se rozšířilo za hranice USA převážně do Velké Británie. V USA je mnoho původních prostorů určených přimo pro Roller Disco, které jsou stále hojně navštěvovány vystajlovanými bruslaři.

O Roller Disco vzniklo také několik velkovečerních filmů jako například Roller Boogie, legendární Skatetown nebo novější snímek z roku 2005 Roll Bounce. Po roce 2000 Roller Disco v sedmdesátkovém stylu zažilo velký revival, který trvá dodnes.

Vstupne: 50 Kc.

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: